+ 45 40 25 55 06

Profil

Tømrermester Ole Vestergaard ApS er et lokalt byggefirma i Vejle. Her bliver du mødt af nogle af byggebranchens bedste hænder og hoveder, der står klar til at hjælpe dig trygt igennem byggeprocessen.
Ole Vestergaard | Bygmester
Kontakt@emester.dk
40 25 55 06
Ole er bygmester og står for den daglige drift af firmaet samt projektstyring af større opgaver. Han startede i 2004 som selvstændig efter mange års erfaring i branchen.

Sebastian Wind | Tømrersvend
kontakt@emester.dk
40 25 55 06
Sebastian er uddannet tømrer og står for den daglige drift ude ved projekterne. Han leder typisk projekterne efter opstart, ligesom han også er ansvarshavende for egne projekter.

Jacob hansen | Lærling
kontakt@emester.dk
40 25 55 06
Jacob er lærling og arbejder i den daglige drift. Han er varetager mange af de enkelte opgaver ude ved projekterne og ser frem til at blive færdiguddannet.

Om Firmaet

Ole Vestergaard ApS har i mere end 15 år leveret solidt håndværk og byggeløsninger til kvalitetsbevidste kunder.

Firmaet er grundlagt af Tømrermester Ole Vestergaard på et stærkt fundament af vores værdier: respekt for det gode håndværk, klassiske tømrerteknikker og kundens ønsker.

Vi udfører både total- og hovedentrepriser og mindre opgaver, ligesom vi samarbejder med både private og erhverv i Vejle og omegn. Du kan derfor trygt lægge dine byggeopgaver i vores erfarne hænder – uanset omfang og ønske.